SALSA'S

Een gamma verse groenten- en kruidensalsa's waar smaak dankzij de grove structuur op een natuurlijke wijze wordt gerespecteerd.

Wat is salsa?

Salsa wordt over het algemeen gemaakt door koude ingrediënten iets grover te mixen tot een dip, voor nacho's en dergelijke, of als saus om gerechten mee af te werken. 

De beste ingrediënten

Bij Deldiche werken we steeds met kwalitatieve verse ingrediënten voor onze salsa om zo tot heerlijk frisse dips te komen om elk aperiteifbuffet mee op te smukken of jouw Mediterrane gerechtjes mee af te werken.

De serveertips van Deldiche

  • Meng pasta met de Salsa Olivio verde, Pomamore natuur en wat zalm of ansjovis.
  • Wrijf de bovenkant en onderkant van een bruscetta met een half teentje look & olijfolie. Beleg daarna met een salsa.

Het Deldiche salsa assortiment

Perfect bij tal van Mediterrane gerechten zoals pasta, salades, nacho's,...

Salsa Verde

Op basis van verse kruiden, pijnboompitten en Parmezaan. Alle klassieke pesto ingrediënten in salsa vorm. Lekker als dressing, als dip of gewoon op een tapasbuffet als spannende saus.

Salsa Olivio Verde

Op basis van olijven uit Navarra. Perfect te gebruiken als luchtige tapasdip, bij salades, gegrilde groenten en witte visbereidingen.

Salsa Picado

Op basis van rode paprika, olijven en pijnboompitten. Afgewerkt met Parmezaanse kaas. Dankzij het kruidige karakter brengt deze salsa aan elk gerecht een Mediterrane toets.

Salsa Pomodore

Op basis van zongedroogde tomaten, kappertjes, olijven en basilicum. Lekker op toast, als dip of als basismarinade voor groenten, vlees en visgerechten. Een leuk alternatief voor alle bestaande tapenades en pesto's.