Over ons

Eten is het fundament van Deldiche - delicatessen waar heel Europa van kan genieten. Wij verzorgen zowel de productie als de distributie van heerlijke delicatessen, en daarmee bereiken wij de harten en de borden van verschillende klanten via onze distributie naar grote retailers, voedingsdiensten en delicatesse winkels.

 

Wat wij doen

Bij Deldiche verzorgen wij de levering van heerlijke delicatessen. Ons doel is verweven in de naam van Deldiche, en we zijn er trots op om dit in stand te houden. Wij maken voornamelijk verse humus, pesto, tapenades, en Deli dips en spreads die geliefd zijn door al onze partners en hun klanten. Verder importeren we ook delicatessen uit heel Europa en leveren deze aan een aantal van de beste delicatessenwinkels in België en Nederland.

 

Ons verhaal

Deldiche werd opgericht in 1990, geboren uit een passie voor eten en delicatessen. Al snel was de naam van Deldiche de eerste in België die het concept en de markt van de Mediterrane delicatessen ontdekte - olijven, zongedroogde tomaten, enz. Een decennium later werd onze productiesector opgericht, genaamd Charling, afgeleid van de naam van de dochter van de oprichter, Charlotte, en Christer Elfving, een beroemde Zweedse kok in België. Deldiche groeide al snel uit tot één van de grootste producenten voor de toonaangevende retailers in België. Het werk van de oprichter is door zijn zoon en dochter doorgezet, waarbij de passie en liefde voor delicatessen ijverig in stand wordt gehouden door middel van onze hoge kwaliteit van productie en levering.

 

Voeding: Een kunstvorm

Deldiche onderscheidt zich van haar concurrenten vanwege onze unieke filosofie en passie voor wat we doen. Eten, voor ons, is meer dan een mix van ingrediënten om iets goeds te maken. Eten, en het bereiden ervan, zijn beiden een vorm van kunst voor ons. Wij zijn daarom bijzonder verwend met onze positie en gebruiken deze dan ook om nieuwe innovaties en concepten te creëren, waar enorm van genoten kan worden vanwege hun pure verrukkelijkheid en commercieel succes.

 

Onze missie :

Als bedrijf hebben wij een duidelijke missie: Onverzadigd speuren naar nieuwe trends op de markt en deze commercialiseren, zodat onze klanten zich innoverend kunnen onderscheiden. Een Deldiche product is voor elke culinaire artiest dan ook het gedroomde product om een smakelijk kunstwerkje te maken! Want koken is als schilderen met ingrediënten… Een gedrevenheid om zich kwalitatief te kunnen onderscheiden van de “ andere”, ligt aan de basis van de logische evolutie die het bedrijf heeft gekend. De passie voor het ontwikkelen en produceren van nieuwe concepten, het gericht thematisch denken en het overbrengen van waardevolle informatie zijn voor ons sleutelwoorden om met onze klanten tot een (h)eerlijke samenwerking te komen.

 

We zijn trots op de naam Deldiche, een merk dat van eten houdt op meer dan één manier.