Amerikaans ontbijt met Pancetta
Amerikaans ontbijt met Pancetta
- Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes
- snipper de ui fijn en sauteer hem samen met de aardappelen in wat Costa dei Rosmarini olijfolie tot ze zacht zijn
- giet de olie weg en breng de aardappelen op smaak met wat zeezout
- Verdeel de aardappelen over 10 serveerlepels en leg eerst een eierdooiertje en dan een stukje gedroogde Pancetta Magrella Italsalumi op elke lepel
- kruid met wat zeezout.
Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes
- snipper de ui fijn en sauteer hem samen met de aardappelen in wat Costa dei Rosmarini olijfolie tot ze zacht zijn
- giet de olie weg en breng de aardappelen op smaak met wat zeezout
- Verdeel de aardappelen over 10 serveerlepels en leg eerst een eierdooiertje en dan een stukje gedroogde Pancetta Magrella Italsalumi op elke lepel
- kruid met wat zeezout.