Pernodjelly met venkelpuree, bospaddestoelen en Lomo
Pernodjelly met venkelpuree, bospaddestoelen en Lomo
- Week de gelatine in koud water en knijp hem goed uit
- breng de Pernod aan de kook met het water, laat een minuut koken en roer er de gelatine door
- bekleed een rechthoekig bakje met plastiekfolie en giet de Pernodjelly erin
- laat opstijven in de koelkast
- Maak de venkel schoon en vouw de knollen samen met de andere ingrediënten in aluminiumfolie
- leg het pakket 45 minuten in een voorverwarmde oven op 140°C
- haal het pakket uit de oven en pureer de inhoud in een blender
- duw de puree door een fijne zeef en laat hem afkoelen
- gril de schoongemaakte bospaddestoelen en kruid ze met zeezout
- serveer de venkelpuree met de Pernodjelly, de bospaddestoelen en een plakje Lomo Ibérico Bellota Pedro Nieto.
Bereiding
- Week de gelatine in koud water en knijp hem goed uit
- breng de Pernod aan de kook met het water, laat een minuut koken en roer er de gelatine door
- bekleed een rechthoekig bakje met plastiekfolie en giet de Pernodjelly erin
- laat opstijven in de koelkast
- Maak de venkel schoon en vouw de knollen samen met de andere ingrediënten in aluminiumfolie
- leg het pakket 45 minuten in een voorverwarmde oven op 140°C
- haal het pakket uit de oven en pureer de inhoud in een blender
- duw de puree door een fijne zeef en laat hem afkoelen
- gril de schoongemaakte bospaddestoelen en kruid ze met zeezout
- serveer de venkelpuree met de Pernodjelly, de bospaddestoelen en een plakje Lomo Ibérico Bellota Pedro Nieto.