Asperges Bénédictine met Arista al Forno
Asperges Bénédictine met Arista al Forno
- Schil de aspergesen blancheer ze kort in kokend water
- snijd ze in drieën
- pel de bevroren kwarteleitjes in lauw water
- haal ze door de bloem, het losgeklopte ei en het broodkruim
- frituur de eitjes twee minuten in olie op 190°C
- Klop voor de mousseline de eierdooiers los met een scheutje water
- voeg er de boter langzaam aan toe en breng op smaak met citroensap, zout en peper
- snijd de Arista al forno Italsalumi in blokjes en serveer het met de asperges, de mousselinesaus en de kwarteleitjes
- werk af met gesnipperde bieslook.
Bereiding
- Schil de aspergesen blancheer ze kort in kokend water
- snijd ze in drieën
- pel de bevroren kwarteleitjes in lauw water
- haal ze door de bloem, het losgeklopte ei en het broodkruim
- frituur de eitjes twee minuten in olie op 190°C
- Klop voor de mousseline de eierdooiers los met een scheutje water
- voeg er de boter langzaam aan toe en breng op smaak met citroensap, zout en peper
- snijd de Arista al forno Italsalumi in blokjes en serveer het met de asperges, de mousselinesaus en de kwarteleitjes
- werk af met gesnipperde bieslook.