Deldiche voor Würst

Deldiche Samenwerkingsverband met Jeroen Meus en Zijn Nieuwe Restaurant, Würst

In de loop der jaren heeft Deldiche met een verscheidenheid aan cliënten samengewerkt. Hierdoor zijn we in staat geweest om meesterwerken te maken door onze innovatieve concepten en ideeën omtrent eten met die van anderen te combineren, waarmee we het voedsel-liefhebbende publiek enorm hebben kunnen behagen. Dergelijke samenwerkingsverbanden zijn traditie in Deldiche en we zijn dan ook vereerd om relaties te hebben met beroemde chef-koks en gerenommeerde restaurants in heel Europa.

Een van onze recente samenwerkingsverbanden was onze samenwerking met Jeroen Meus en zijn nieuwe restaurant, Würst. Jeroen Meus staat bekend als één van de meest beroemde koks in België, en tevens als tv-presentator. Hij blinkt uit vanwege zijn unieke concepten omtrent eten, en zijn restaurant is zeker geen uitzondering als het gaat om innovatieve ideeën. Würst is een restaurant dat beweert gourmet hotdogs te serveren - straat eten maar dan geserveerd in een chique stijl. Het "Haute dog" concept in België is bijzonder geliefd, en het restaurant van Meus wordt ook zeer gewaardeerd.

De mensen bij Deldiche kregen de kans om in samenwerking met de beroemde chef-kok en zijn restaurant hun hotdogs te maken, zo innovatief en heerlijk mogelijk! Deldiche nam de verantwoordelijkheid op zich om voor het restaurant op maat gemaakte hotdog toppings te maken en we zijn er trots op dat we kunnen zeggen dat ons werk succesvol is geweest. De toppings die worden gebruikt in de beroemde gourmet hotdogs bij Würst zijn het werk en de creatie van Deldiche, de mensen, en onze liefde voor eten.

 

Wij prijzen het succes van Würst en zijn hotdogs, niet alleen vanwege onze bijdrage, maar vooral ook omdat er niets mooier is dan het blij maken van mensen met onze heerlijke delicatessen. Ons samenwerkingsverband met Würst is één van de beste die we tot dusverre zijn aangegaan en we kijken uit naar andere samenwerkingsverbanden met getalenteerde chefs zoals Jeroen Meus.