RIDDERHEIMS

Een selectie van Zuiderse gemarineerde groenten. Innoverende producten zoals Pomamore, Sweety drops en verschillende soorten olijven komen ruimschoots aan bod. Tover je cocktailfeestje om in een werelds hapjesfeest!

Ridderheims

Alles is begonnen in de keuken. "Ridderheims delicatessen" werd opgericht door twee vrienden Christer Ridderheim en Peter Grönvall in Christer's huiskeuken. Gedreven door een grote culinaire interesse begon hij met het inmaken van levensmiddelen die hij dan doorverkocht aan winkels in Göteborg. Sinds de oprichting is Ridderheims geëvolueerd tot de grootste, belangrijkste en innoverendste leverancier van delicatessen in Scandinavië. 

Innoverend

Ridderheims staat, net als Deldiche, voor innovatie en development van nieuwe trends en producten. Een combinatie die leidt tot geweldige creaties en heerlijke delicatessen.

Ridderheims serveertips

  • Gebruik de heerlijke olie bij de Ridderheims producten als bakolie of als marinade in jouw slaatjes !
  • Snij een hete aardappel in de schil open, leg er een lepel kaascrème bovenopen en werk af met Ridderheims Sweety Drops chili.

Ontdek het ruime assortiment van Ridderheims

Pomamore natuur, Koningsolijven, artisjokken,... kortom, alles om van jouw aperitiefmoment of gerecht een fantastische creatie te maken.