Cornetto 'smos' met kip-peperroomsalade
Cornetto 'smos' met kip-peperroomsalade
- Strijk de sneetjes stokbrood in met olijfolie en wikkel ze rond conische bakvormpjes
- bak ze in de oven op 150°C en strijk de hoorntjes in met een teentje knoflook
- Vul de hoorntjes met de Happy Cooking Kip-peperroomsalade
- snijd de tomaten in vieren en haal de pitjes eruit
- leg de pitjes op de Kip-peperroomsalade en werk af met wat bieslook en enkele druppels Arbequina olijfolie.
Bereiding
- Strijk de sneetjes stokbrood in met olijfolie en wikkel ze rond conische bakvormpjes
- bak ze in de oven op 150°C en strijk de hoorntjes in met een teentje knoflook
- Vul de hoorntjes met de Happy Cooking Kip-peperroomsalade
- snijd de tomaten in vieren en haal de pitjes eruit
- leg de pitjes op de Kip-peperroomsalade en werk af met wat bieslook en enkele druppels Arbequina olijfolie.